Handelsbetingelser

Uafhentede pakker
Hvis du ikke henter din pakke, fordi du har fortrudt skal du give os besked på info@childlikeliving.dk, først da kan vi returnere dine penge.
Vi gør opmærksom på at fragten ikke returneres.

Chillikeliving.dk leverer til hele Europa, hvis landet ikke fremgår på fragtdelen, kan den oprettes, skriv til os på info@childlikeliving.dk. Alt efter ordrens volumetriske størrelse og land, vil pakken blive leveret med DAO365, GLS, PostNord eller UPS.

Forsendelse

Leveringstiden for varer er ca. 2-6 hverdage.

Fragten er 50 dkk, på varer sendt til Danmark.

OBS! Hvis din pakke ikke bliver hentet eller modtagelse nægtes, forbeholder vi os ret til at opkræve fragtudgifterne hos dig.

Betaling

Du kan benytte dig af kortbetaling med VISA, DANKORT, MASTERCARD eller mobilepay. Det er også muligt at afhente på mit kontor efter forudgående aftale.

Fortrydelses og bytteret

Du har 14 dages fuld returret på alle varer. De 14 dage gælder fra, at du har hentet pakken.

Ønsker du at sende en vare retur, skriver du en mail til info@childlikeliving.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage minus fragten. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Childlikeliving v/ Stine Klie

Theodore Roosevelts Vej 5 st.tv,

2450 Kbh